Digitaliseringstræf 2024

KL's Digitaliseringstræf 2024

22apr

På Digitaliseringstræf 2024 sætter KL fokus på den digitale fremtid. Her vil du få mulighed for at tilegne dig viden fra landets førende digitale eksperter og beslutningstagere i selskab med kommunale kolleger fra hele landet.

Dagen er opdelt i sessioner, som handler om alt fra velfærdsteknologi til cybersikkerhed til AI, og du har mulighed for at deltage i netop de sessioner, som interesserer dig og som giver dig det optimale udbytte med hjem. Alle sessionerne ledes af fageksperter og inkluderer relevante og praksisnære cases fra kommuner og organisationer. Du kan læse mere om de forskellige sessioner i det fulde program, som du kan finde nederst på siden eller i sidebaren.

Der vil også være plenumoplæg både før og efter sessionerne. Her vil vi sætte fokus på EU's betydning for den digitale udvikling med Christel Schaldemose og Morten Løkkegaard, kunstig intelligens’ rolle i det daglige arbejde med Bent Dalager, Digital transformation i et direktionsperspektiv med Martin Østergaard Christensen, hvor Danmark står rent teknologisk med Anne Marie Engtoft Meldgaard, og fokus på hvordan vi træffer gode beslutninger for fremtidens digitalisering med Bugge Holm Hansen.

KOMBIT deltager på Digitaliseringstræffet med egen stand.

Information om begivenheden

Tid
D. 22. april 2024 kl. 09.00 -16.00 
Sted
Scandic Falkoner, Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg
 Målgruppe
Målgruppen er direktører, chefer og ledere fra alle kommunens fagområder samt medarbejdere inden for IT, digitalisering og teknologi.
Relateret til
Digitalisering.
Tilmelding

Læs hele programmet og tilmeld dig Digitaliseringstræffet 2024 her.

Pris
Prisen for alle deltagere er 2.575 kr. ekskl. moms.

Tilmelding
Tilmeldingsfrist er den 15. april 2024. Tilmeldingen er økonomisk bindende. Du kan efter aftale, overdrage din plads til en kollega. Ændringer skal foretages via redigeringslinket i bekræftelsen og senest den 8. april 2024.