Find svar på dine spørgsmål om Støttesystemerne

Der stilles mange spørgsmål om Støttesystemerne. En del af dem kan du nu finde svar på her på hjemmesiden.

Støttesystemerne (STS) er en central del af monopolbruddet, og afføder mange spørgsmål hos blandt andet STS-kontaktpersoner, teknikere og leverandører.

KOMBIT samler løbende op på de spørgsmål vi får. For at alle kan få glæde af arbejdet, lægger vi fra nu af svarene på de hyppigst stillede spørgsmål ud på hjemmesiden.

Du kan nu finde en række oversigter over hyppigt stillede spørgsmål om STS overordnet set og de enkelte komponenter her. Oversigterne er lavet i samarbejde mellem KOMBIT og en lang række kommuner.

Materialet henvender sig til de kommunale brugere, som beskæftiger sig med STS, herunder kontaktpersonerne for STS, it-arkitekter mv. Desuden er materialet relevant for fx programledere/-koordinatorer for monopolbruddet, projektledere for monopolbrudsprojekterne, leverandører og øvrige profiler med teknisk flair.

Listerne med spørgsmål og svar vil løbende blive opdateret. Hvis du har kommentarer til nogle af spørgsmålene eller har et spørgsmål, som ikke er med på listen, er du altid velkommen til at sende dit forslag til stoettesystemerne@kombit.dk.