Webinar om udbud af KOMBITs Konsulent Rammeaftale 2021

KOMBIT informerer om det kommende udbud af vores Konsulent Rammeaftale 2021.

KOMBIT afholder webinar for alle leverandører, der er interesserede i at bistå KOMBIT med konsulentydelser. Webinaret afholdes to gange, tirsdag d. 30. juni kl. 13:00- 14:15 eller onsdag d. 1. juli kl. 09:00-10:15. Tilmelding foregår via dette link.

Målgruppe
Webinaret er målrettet leverandører, der er interesserede i at bistå KOMBIT med konsulentydelser.
Deltagelse er gratis, og leverandørerne kan tilmelde så mange deltagere, de ønsker. Alle tilmeldte personer modtager et Teams-link og en endelig dagsorden inden informationsmødet.

Om udbuddet af KOMBITs Konsulent Rammeaftale 2021
KOMBIT skal sikre bedre, billigere og mere sammenhængende it-løsninger i kommunerne og er et it-fællesskab og projekthus med ansvar for mere end 30 store fælleskommunale softwareprojekter. I det arbejde har KOMBIT behov for konsulentbistand inden for flere områder, fx it-arkitekt-, it-konsulent- og testydelser samt projektledelse.  

Hovedparten af KOMBITs nuværende Konsulent Rammeaftaler udløber i 2020 og interesserede leverandører inviteres hermed til informationsmøde vedrørende det kommende udbud. Mange af KOMBITs projekter befinder sig i dag et andet sted end ved indgåelsen af nuværende Rammeaftale, og behovet for konsulentydelser har hermed også ændret sig. Nuværende Rammeaftale (delaftale 1-4), Rammeaftale (fleksibelt ressourceindkøb) og Rammeaftale (Test manager) bliver derfor ikke genudbudt i samme form, men er revideret således at den passer med KOMBITs fremtidige behov for specialiseret konsulentbistand. Den nye rammeaftale deles i flere delaftaler til indkøb af konsulentbistand.

Udbuddet forventes offentliggjort juli 2020, og underskrift af aftalen forventes ultimo 2020.

Indhold på webinaret
På informationsmødet vil KOMBIT gennemgå udformningen af den kommende Konsulent Rammeaftale samt gennemgå udbudsprocessen og den forventede tidsplan. Som følge af Covid-19 foregår informationsmødet som et webinar.

For at kunne deltage i udbud fra KOMBIT er det et krav, at tilbudsgivere er registreret i EU-Supply CTM. Vi anbefaler, at kommende tilbudsgivere registrerer sig allerede nu. På forsiden af EU-Supply findes en Quick Guide til online registrering. Registreringen er gratis.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Leverandørstyring
3334 9464