Velbesøgt DUBU-informationsmøde

Der var stor interesse for DUBU (Digitalisering udsatte børn og unge) på gårsdagens informationsmøde for kommuner, der endnu ikke har DUBU
Dialog_JKA_LDA_CHA

Den 29. august var repræsentanter fra 9 kommuner samlet til informationsmøde for kommuner, der endnu ikke er tilsluttet DUBU (Digitalisering - udsatte børn og unge), men som overvejer at tilslutte sig løsningen. Skanderborg kommune var værter for mødet, og de præsenterede deres erfaringer med hele implementeringsforløbet til inspiration for de kommuner, der på et senere tidspunkt skal gå igennem det samme forløb. Middelfart kommune præsenterede løsningen, og der var god dialog og spørgelyst blandt de fremmødte.

Der bliver afholdt lignende møder på et senere tidspunkt, som vil blive annonceret både på KOMBITs og KL’s hjemmeside.

Flere kommuner kan komme med på løsningen

I Økonomiaftalen, der i juni 2012 blev indgået mellem regeringen og kommunerne (KL), blev det skrevet ind, at samtlige kommuner senest i 2014 skal have anskaffet sig DUBU eller et tilsvarende system. Hvad der menes med "et tilsvarende system" vil inden længe blive præciseret af KL over for kommunerne.

Ønsker din kommune at tilslutte sig DUBU, er næste frist for tilslutning september 2012 med idriftsættelse i maj 2013. Er I først klar til idriftsættelse på et senere tidspunkt, bliver der kørt rullende tilmeldingsforløb over de kommende år. Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte Christina Knudsen (chk@kombit.dk).