Udrulningsplan for SAPA klar til kommunerne

KOMBIT har netop offentliggjort udrulningsplanen for SAPA, som viser, hvornår hver kommune ca. vil skulle idriftsætte SAPA.

Det er med glæde, at KOMBIT nu har offentliggjort udrulningsplanen for SAPA. Planen er udarbejdet pba. input fra kommunerne i en spørgeskemaundersøgelse i april/maj 2018.

Udrulningsplanen viser, hvilken udrulningsbølge hver enkelt kommune er indplaceret i. Det betyder, at man kan se, hvornår man ca. vil skulle idriftsætte SAPA lokalt i kommunen.

Udrulningsplanen består af seks ordinære bølger, hvor der i hver bølge indgår kommuner både øst og vest for Storebælt. Ud fra de nuværende forudsætninger ligger de første tre bølger i første halvår af 2019, mens de tre sidste bølger er i andet halvår af 2019.

Find planen og andre materialer her

Udrulningsplanen og andre relevante materialer er udsendt direkte til landets SAPA-projektledere i et nyhedsbrev i dag. Interesserede kan finde mere information på denne side.

Vi glæder os til at understøtte, at SAPA bliver taget i brug i kommunerne. På SAPA-netværksdagene den 21. og 23. august gennemgår vi udrulningsplanen, og landets SAPA-projektledere har modtaget invitation og tilmeldingslink direkte.

Eventuelle kommentarer og spørgsmål kan sendes til sapa@kombit.dk.