Tilmeldingen til årets Data- og Infrastrukturdag er åben

Den 30. august 2022 afholder KOMBIT endnu en gang Data- og Infrastrukturdagen, hvor kommuner og leverandører mødes til dialog om den fælleskommunale infrastruktur.

Nu åbner vi op for tilmelding til Kommunernes Data- og Infrastrukturdag 2022.

Siden sidst er der sket det, at regeringen har valgt at afholde folkeafstemning den 1. juni 2022. Vi ved, at en stor del af jer spiller en aktiv rolle op til og under selve valghandlingen – derfor har vi valgt at flytte arrangementet fra 1. juni til 30. august 2022.

Vi har sammensat et spændende program med oplæg og dedikerede workshops, samt muligheden for at netværke, gå i dialog og dele viden på TORVET (tidligere markedsplads).

Programmet

I år er programmet mere fleksibelt, så du kan vælge at deltage i workshops eller oplæg, og der er mere tid til at netværke på TORVET. Vi har præciseret målgruppe for hvert indslag i programmet og der findes nu også oplæg og én workshop målrettet leverandørerne. Derudover har vi også arbejdet på at gøre TORVET mere overskueligt, så det bliver nemmere at navigere rundt.

Tilpasningen af programmet sker for at imødekomme den feedback, som I gav efter Data- og Infrastrukturdagen i 2021 – tak for jeres input.

Det skal du være opmærksom på ved din tilmelding:

 • Fra kl. 10:30 til 12:30 kan du enten vælge at deltage i én workshop (aktiv deltagelse) af 120 minutters varighed eller to oplæg (mindre aktiv deltagelse) af 45-60 minutters varighed.
   
 • Fra kl. 13:30 til 15:30 er TORVET åbent - her netværker vi, går i dialog og deler viden med hinanden. Du har dog også mulighed for at tilmelde dig oplægget "Digital Post og MeMo – fra idé til gevinster" fra kl. 14:15 til 15:15. I så fald har du kortere tid til at netværke på TORVET.
   
 • Du kan kun tilmelde dig de oplæg, som er målrettet dig - hvad end du er kommune eller leverandør. Ønsker du at deltage i et oplæg eller en workshop, som du ikke kan tilmelde dig, så kontakt KOMBIT på kdidage@kombit.dk.
   

Læs det detaljerede program her.

 Klik her for at gå til tilmelding.
 

Tid og sted

MESSE C
Vestre Ringvej 101
DK-7000 Fredericia

Målgruppe

Data- og Infrastrukturdagen er henvendt til følgende målgrupper:

Kommunen: it-/digitaliseringschefer, it-/digitaliseringskonsulenter, it-arkitekter, KOMBIT-programledere, infrastrukturejere/-ansvarlige
It-leverandøren: forretningsansvarlige, Product Owners, Key Account Managers, tekniske arkitekter og løsningsarkitekter.

Praktisk information

 • Prisen er 1400,- DKK pr. deltager.
 • Der er et maksimalt deltagerantal på 300 personer på dagen.
 • Der lukkes for tilmeldinger den 16. august 2022.
 • Tilmelding er bindende og eventuel afbestilling skal ske skriftligt på mail til kdidage@kombit.dk. Du kan frit melde afbud indtil 14 dage før afvikling.
 

Kontakt

Seniorkonsulent / Kommunikation
4060 5375