Tilmeld dig den virtuelle Kommunedag 2022

Den 8. juni 2022 kl. 9-12.15 inviterer KOMBIT kommunernes it- og digitaliseringschefer og KOMBIT programledere til virtuel Kommunedag.

Den virtuelle Kommunedag er en kortere, virtuel udgave af de traditionelle KOMBIT Kommunedage, hvor KOMBIT giver status på porteføljen af løsninger og projekter. Der bliver på dagen rig mulighed for at stille spørgsmål, få svar og for dialog med KOMBITs projektdirektør Peter Egelund og markedsdirektør Poul Ditlev Christiansen.

Program

1. Velkomst

2. Status på KOMBIT og KOMBITs portefølje af løsninger.

Ved markedsdirektør Poul Ditlev Christiansen og projektdirektør Peter Egelund

3. Den fælleskommunale infrastruktur og SKI 02.19

Ved chefkonsulent Jan Kjellerup

 

KOMBIT giver status på Infrastrukturens Onboardingsprogram, som blev iværksat i 2021 med det formål at understøtte kommunale fagsystemsleverandører med at koble deres fagsystem på den fælleskommunale infrastruktur.

 

Onboarding gælder både de leverandører, som har forpligtet sig til at integrere til infrastrukturen, fx gennem SKI. 02.19, men som af forskellige årsager ikke er kommet i mål med integreringen – og de leverandører, der egenhændigt kan se et forretningsmæssigt potentiale og derfor ønsker at koble deres fagløsning på infrastrukturen.

 

Derudover præsenterer KOMBIT arbejde med krav til integrationerne i fælleskommunale infrastruktur på den kommende SKI 02.19 rammeaftale, herunder de dilemmaer og overvejelser, der opstår, som er særligt knyttet til infrastrukturen på den kommende SKI 02.19.

4. KOMBITs bidrag til kommunernes udarbejdelse af konsekvensanalyser vedrørende databeskyttelse

Ved KOMBITs DPO Ann-Cathrine Thomassen

 

I indlægget fortæller KOMBITs DPO om KOMBITs arbejde med en ny skabelonmodel, som skal gøre det lettere for kommunerne at udarbejde og færdiggøre deres konsekvensanalyser vedrørende databeskyttelse for de it-løsninger, som KOMBIT forvalter for kommunerne.

5. Nye muligheder med FLIS

Ved projektleder Louise Dalby

 

Den fælleskommunale løsning til ledelsesinformation, FLIS, samler data fra kommunernes fag- og økonomisystemer. FLIS rummer dermed et stort potentiale for bedre styring og prioritering af indsatser og løsninger til borgerne. På kommunedagen fortæller vi om aktuelle initiativer, der skal bidrage til at kommunerne får mere ud af deres data. Blandt initiativerne kan nævnes en pilot med brug af FLIS til kunstig intelligens (AI), samt en ny indgang til FLIS-data, vi kalder ’FLIS Data Analyse Platform’.

6. Tak for i dag

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Tilmelding

Det er gratis at deltage på Kommunedagen den 8. juni. Tilmeldingsfristen er den 1. juni. Før Kommunedagen får du tilsendt en Teams-mødeindkaldelse med et mødelink.

Til indlægget om KOMBITs bidrag til kommunernes udarbejdelse af konsekvensanalyser vedrørende databeskyttelse” er jeres DPO’er, informationssikkerhedskonsulenter, GDPR-specialister og implementeringsansvarlige meget velkomne til at deltage. Dette indlæg starter kl. 10:45.

Du tilmelder dig her.

Spørgsmål til dagens oplægsholdere

Har du spørgsmål eller perspektiver, som du gerne vil have belyst på dagens statusoplæg, kan du allerede nu, og senest den 1. juni, sende dem til kommunedage@kombit.dk. Så vil vi forsøge at indarbejde dem i programmet.

 

Kontakt

Pressechef
4060 1447