STS Administrationsmodul klar i produktionsmiljøet den 27. november - nyt om lukketider

På grund af migrering af data til STS Administrationsmodul er visse services på Serviceplatformen lukket for brugerne i weekenden den 25. – 26. november 2017.

For at STS Administrationsmodul kan være klar i produktionsmiljøet den 27. november, skal nuværende aftaler migreres til produktionsmiljøet i weekenden den 25. – 26. november. Det betyder, alle services på Serviceplatformen, der kaldes med Security Token Sikkerhed, ikke kan anvendes. Services, der kaldes med andre sikkerhedsmodeller end Security Token Sikkerhed, bliver ikke berørt.

I praksis betyder det, at monopolbrudsprojekterne ikke vil kunne tilgå Serviceplatformen på følgende dage:

  • Lørdag den 25. november 2017
  • Søndag den 26. november 2017

I den periode, hvor Administrationsmodulet idriftsættes, bliver der indført en midlertidig proces for indgåelse af aftaler og opdatering af eksisterende aftaler, der benytter Token til at kalde med. Den midlertidige proces gælder fra den 17. november til den 26. november. Hvis du i denne periode har behov for at indgå nye aftale eller opdatere eksisterende aftaler, og ikke kan vente til efter idriftsættelsen den 27. november, er du meget velkommen til at kontakte din IBA spoc, der vil hjælpe dig med at behandle dine aftaler.

Efter migreringen af data bliver der sendt en separat mail ud til leverandørerne af de berørte anvendersystemer, hvor der linkes til vejledninger i, hvordan det nye Administrationsmodul skal anvendes, og hvordan der tilknyttes roller via NemLog-in.

Spørgsmål til Administrationsmodulet og migreringen kan rettes til anvenderprojekternes IBA spoc.

 

Kontakt

Chefkonsulent / It-konsulent
3268 0493