Støttesystemernes eksterne testmiljø opdateres torsdag aften den 7. december

På grund af opdateringer kan Støttesystemernes eksterne testmiljø ikke benyttes den 7. december fra kl. 17:00 til kl. 23:00.

Støttesystemernes eksterne testmiljø bliver opdateret med fejlrettelser til Støttesystemerne Beskedfordeler, Klassifikation, Organisation, Sags- og Dokumentindeks, Ydelsesindeks samt Context Handler og Secure Token Service.

Det betyder, at Context Handler og Secure Token Service ikke kan benyttes torsdag den 7. december fra kl. 17.00 til kl. 23.00. Grundet tekniske afhængigheder vil STS Administrationsmodul i ekstern test og snitflader i det eksterne testmiljø på Serviceplatformen, der anvender Token sikkerhed, heller ikke være tilgængelige i tidsrummet.

Nye brugergrænseflader

Med rettelserne bliver det muligt at tilgå brugergrænsefladerne til Klassifikation, Organisation, Sags- og Dokumentindeks, Ydelsesindeks. I releasenote Støttesystemer 20171207 kan man se en oversigt over alle de rettede fejl.

Tilmelding til løbende information om driftsstatus

Den aktuelle driftsstatus for Støttesystemerne opdateres løbende på Støttesystemernes Driftsstatus hjemmeside på KMD kundenet. Vi skal derfor opfordre anvendere af Støttesystemerne til at tilmelde sig til KMD’s driftsstatus service, så man automatisk får besked, hvis der opstår problemer med driften af et Støttesystem.

 

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Service Manager
3268 0418