Støttesystemernes eksterne test- og produktionsmiljøer er lukket natten til lørdag den 27. januar pga. opdateringer

Grundet opdateringer kan Støttesystemernes eksterne test- og produktionsmiljøer ikke benyttes fra fredag den 26. januar kl. 22 til lørdag den 27. januar kl. 05.

Støttesystemernes eksterne testmijø og produktionsmiljø bliver opdateret med fejlrettelser til Støttesystemerne Beskedfordeler, Klassifikation, Organisation, Sags- og Dokumentindeks samt Ydelsesindeks.

Det betyder, at Støttesystemernes produktionsmiljø ikke kan benyttes fra fredag den 26. januar kl. 22 til lørdag den 27. januar kl. 05.

Støttesystemerne Context Handler og Security Token Service bliver ikke berørt af systemarbejdet. Derfor vil alle andre snitflader på Serviceplatformen end de ovenfor nævnte Støttesystemer, ikke blive berørt af servicevinduet.

Med opdateringen imødekommer KOMBIT et forretningsbehov for en mere præcis måde, hvorpå Støttesystemerne Beskedfordeler, Klassifikation, Organisation, Sags- og Dokumentindeks samt Ydelsesindeks fortolker databegrænsning i tokens (både system- og brugertokens). Formålet er at sikre, at man kan udtrykke en adgangsrettighed så præcist som muligt via en kombination af ”rolle” og ”dataafgrænsninger”.

Uddybende information om indholdet i releasen findes i releasenoten STS2018-1.

Tilmelding til løbende information om driftsstatus for STS

Den aktuelle driftsstatus for Støttesystemerne opdateres løbende på Støttesystemernes Driftsstatus hjemmeside på KMD kundenet. KDI skal derfor opfordre anvendere af Støttesystemerne til at tilmelde sig til KMD’s driftsstatus service, så man automatisk får besked, hvis der opstår problemer med driften af et Støttesystem.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Change release manager
3268 0418