Stå stærkere i det kommunale it-marked med den fælleskommunale infrastruktur

Invitation til webinar om den fælleskommunale infrastruktur og Infrastrukturens Onboardingsprogram.

Værdi med den fælleskommunale infrastruktur

Investeringen i en fælleskommunal infrastruktur har været afgørende for, at kommunerne kan få adgang til data ét samlet sted via standardiserede integrationer, og som kan genanvendes på tværs af it-løsninger – det gælder både deres egne data, men også kildedata fra andre myndigheder. Fordelen ved at koble på den fælleskommunale infrastruktur er mange. I vores cases om den fælleskommunale infrastruktur finder du inspiration fra andre kommuner og kommunale fagsystemsleverandører om, hvordan de har fået værdi af infrastrukturen.

Som leverandør til kommunerne vil din virksomhed sandsynligvis også vil kunne få værdi af infrastrukturen. Derfor inviterer KOMBIT til et webinar hvor vi fortæller nærmere om infrastrukturen og hvordan din virksomhed kan komme i gang med at bruge infrastrukturen gennem Infrastrukturens Onboardingsprogram.

Kommende webinar om Onboardingsprogrammet

Den 4. april kl. 11.00–12.00 afholder KOMBIT webinar om Infrastrukturens Onboardingsprogram for leverandører.

På webinaret giver KOMBIT en grundlæggende introduktion til Infrastrukturens Onboardingsprogram. Du får svar på hvad Onboardingsprogrammet er, hvad det omfatter, hvordan det afvikles og ikke mindst, hvad det kræver af dig som leverandør

Tilmeld dig webinaret her.

Infrastrukturens Onboardingsprogram

Til at understøtte værdiskabelsen har KOMBIT etableret Infrastrukturens Onboardingsprogram, som hjælper kommunale fagsystemsleverandører med at koble på infrastrukturen.

Programmet bygger på et trin-for-trin koncept, som er med til at sikre, at du kommer godt i gang og i mål med din integration. I introduktionsfolderen, som er sendt ud sammen med denne information, kan du læse mere om hvordan programmet fungerer i praksis.

Hvis Onboardingsprogrammet lyder som noget for dig, så har du netop nu mulighed for at tilmelde dig programmets næste forløb, som starter op den 25. april 2022.

Hvis du ikke på forhånd kender til hvilke integrationer, den fælleskommunale infrastruktur tilbyder, kan du med fordel benytte Digitaliseringskataloget til at skabe overblik over de data- og funktionsintegrationer, som kunne være relevante i din løsning. Du finder integrationerne her.

Har du spørgsmål til Infrastrukturens Onboardingsprogram kan du kontakte KOMBIT på onboarding@kombit.dk.

Fundament for fremtidens digitale kommune

Den fælleskommunale infrastruktur er med til at skabe fundamentet for fremtidens digitale kommune. Gennem standardiserede integrationer tilbyder den fælleskommunale infrastruktur kommunale fagsystemsleverandører én samlet adgang til fælles data og funktioner.

Integrationerne er baseret på fælles standarder, hvilket muliggør at integrationerne kan kommunikere sammen og samtidig genanvendes på tværs af fagsystemer til gavn for medarbejdere, borgere og virksomheder, som vil opleve mere sammenhæng i mødet med kommunen.

Læs mere om den fælleskommunale infrastruktur her

 

Kontakt

Chefkonsulent / Forretningsudvikler
6194 4040