Se materiale fra orienteringsmøder om FLIS

I starten af juni afholdt FLIS orienteringsmøder rundt om i landet. I den forbindelse lancerede FLIS to videoer, som fortæller om, hvad FLIS er og kan.

FLIS går i luften til efteråret. Nu har FLIS lavet to videoer, som præsenterer ideerne bag systemet, og hvordan kommunerne kan bruge systemet i praksis.

Videoerne var blandt det materiale der netop er blevet præsenteret på fire orienteringsmøder rundt om i Danmark. På møderne deltog repræsentanter fra næsten samtlige de 76 kommuner, der indtil videre har tilsluttet sig FLIS. Du kan se de slides, der blev brugt på møderne her.

Se videoer om FLIS

På møderne var der premiere på to nye FLIS-videoer. Den første er ment som en introduktion til, hvad FLIS er, og præsenterer ideerne bag FLIS og giver et indblik i muligheder i FLIS. Den kan du se her.

Den anden video viser et eksempel fra skoleområdet på, hvordan FLIS kan bruges i praksis. Eksemplet i videoen er taget fra en eksempelbank, som KL, KOMBIT og en række kommuner sammen har arbejdet med på en række workshops i maj. Alle eksempler i banken vil blive lagt ud, så alle kommuner kan få glæde af det i forbindelse med implementeringen af FLIS. Videoen kan ses her.

Implementeringskit på vej

Alle de elementer som kommunerne skal bruge i forbindelse med implementeringen af FLIS vil blive lagt ud her på hjemmesiden i løbet af de kommende måneder.