Se KOMBITs oplæg fra Digitaliseringsmessen 2022

Her finder du præsentationer og optagelser af indlæg fra KOMBITs scene på Digitaliseringsmessen 2022.

Tak til de mange der lagde vejen forbi KOMBITs stand på årets Digitaliseringsmesse i Odense. Der var dagen igennem masser af aktiviteter på standen i form af oplæg, demoer og innovationsturneringer. Nedenfor kan du se PowerPoint-præsentationer og videooptagelser af de syv oplæg på KOMBITs scene.

Præsentationer fra KOMBITs scene

10.00 - Innovative løsninger til grøn energiomstilling gennem leg
v. It- og digitaliseringschef Poul Venø, Herning Kommune, og markeds- og innovationschef Inge Speiermann-Vognsen, KOMBIT

"Vi tror på, at gode hoveder sammen kan finde innovative løsninger, der udnytter data, digitalisering og viden til gavn for klimaet og den grønne omstilling". Det var afsættet for Hernings Kommunes innovationsturnering, hvor der blev udviklet grønne idéer og løsningsforslag.

10:40 - Hvordan kan data indgå som et aktiv ifm. kommunernes prioriteringer og beslutninger
v. Forretningschef Ina Corydon og projektleder Louise Dalby, KOMBIT

Kommunerne står i disse år overfor en række strukturelle udfordringer fx i form af strammere økonomi, manglende varme hænder og et stigende antal udsatte børn samt voksne. KOMBIT giver i dette oplæg eksempler på, hvor kommunerne kan finde input til en mere datadreven tilgang.

11:30 - KOMBITs nye udbudsstrategi
v. Markedsdirektør Poul Ditlev Christiansen og markeds- og innovationschef Inge Speiermann-Vognsen, KOMBIT

KOMBIT er, med input fra kommuner og leverandører, i fuld gang med at formulere en ny udbudsstrategi - hør hvor lang vi er nået.

12:50 - KOMBITs initiativer om Informationssikkerhed og GDPR
v. Henriette Vignal-Schjøth (CISO) og Ann-Cathrine Thomassen (DPO), KOMBIT

I dette indlæg fortæller vi om vores aktuelle indsatser inden for Informationssikkerhed, bl.a. en ny tilsynsmodel, tværsektoriel videndeling samt et nyt online informationssikkerheds- og GDPR-univers.

13:25 - Hvorfor er SKI 02.19 vigtig for den fælleskommunale infrastruktur?
v. Jan Kjellerup og Josef Longfors, KOMBIT

I den nye SKI 02.19-rammeaftale vil KOMBIT forbedre kravene og gøre dem mere gennemskuelige. Hør mere om den nye kravmodel og understøttelse af leverandørernes tilslutning til den nye rammeaftale.

13:55 - Hvordan skaber de Fælleskommunale Datastandarder kvalitet og sammenhæng på Sundheds- og Socialområdet?
v. Sara Pointing Rasmussen og Jesper Ulm Jessen, KOMBITs Forvaltningsteam

I dette indlæg fortæller vi, hvordan de fælleskommunale begrebsklassifikationer Fælles Sprog III (FSIII) og Fælles Faglige Begreber (FFB) styrker koordinering og samarbejde lokalt og på tværs af kommuner.

14:30 - Vi fejrer et gennemført Monopolbrud med lagkage og bobler
v. Peter Lykke Egelund, CEO i KOMBIT

KOMBITs CEO, Peter Lykke Egelund, fortæller om afslutningen af et af danmarkshistoriens største it-projekter – Monopolbruddet. Det blev fejret med lagkage og bobler på KOMBITs stand.

 

Kontakt

Chef for Kommunikation & Omverdenen
4060 1447