SAPA offentliggør udkast til udbudsmateriale

Efter SAPA informationsmøde for leverandører i dag offentliggøres nu udvalgte udkast til SAPAs udbudsmateriale. Du finder også præsentationen fra dagens møde.

KOMBIT har netop afholdt et informationsmøde om SAPA for leverandører - læs mere om mødet her: SAPA informationsmøde for leverandører.

På mødet blev SAPAs udvikling over de seneste måneder gennemgået og der blev fortalt om den kommende udbudsproces. Det blev ligeledes offentliggjort, at projektet i forbindelse med det kommende udbud, offentliggør en vejledende forhåndsmeddelelse i EU-Supply for at sikre fuld gennemsigtighed og ligebehandling. Du kan se hele præsentationen fra dagens møde under downloads nederst på siden.

I forlængelse af mødet offentliggør KOMBIT nu udvalgte udkast til det kommende udbudsmateriale. Udkast til SAPA udbudsmateriale.

KOMBIT skal gøre opmærksom på, at materialet er udkast, og at der vil ske ændringer i indholdet.

Alle leverandører er velkomne til at sende eventuelle kommentarer til materialet senest mandag den 28. april 2014 kl. 09.00 til SAPA@kombit.dk.

KOMBIT sammenfatter efterfølgende kommentarer og offentliggør et samlet dokument indeholdende anonymiserede spørgsmål samt svar herpå.

Se link til SAPA's opdaterede kravspecifikation her.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Projektleder
3334 9438