Præcisering af integrationsvilkår for Organisation

Præciserende anvisninger skal hjælpe systemudviklere med at opfylde KOMBITs vilkår for integration af anvendersystemer med Støttesystemet Organisation.

Støttesystemerne er selvstændige it-løsninger, der sikrer, at kommunens anvendersystemer kan fungere sammen og få adgang til relevante data. Det er fx Støttesystemet Organisation, der håndterer kommunens organisationsdata. Organisation udstiller korrekte og relevante informationer om medarbejdere og organisationer til fagsystemer, som derfor ikke selv behøver at vedligeholde disse data

For at give udviklere, der har ansvar for at etablere integrationer til Organisation, en fælles og ensartet forståelse af organisationsdata, har KOMBIT udarbejdet et dokument, der præciserer integrationsvilkårene for Organisation.

Underbilag til integrationsvilkår

Anvisningerne fungerer som et underbilag til integrationsvilkår for Organisation og skal følges, hvis udviklerne skal opfylde de fastsatte integrationsvilkår. Anvisningerne opstiller rammerne for, hvordan administrative organisationsstrukturer etableres med udgangspunkt i informationsmodeller for Organisation og fagsystemernes konkrete krav til etablering af organisationsstrukturer.

Der er ikke tale om en teknisk gennemgang af, hvordan integrationen med Organisation fungerer. Men om en forretningsmæssig beskrivelse, der skal sikre en fælles og ensartet referenceramme for udviklere hos it-leverandører og for projektledere, digitaliseringskonsulenter og it-arkitekter i kommunerne.

Dokument klar til download

De præciserende anvisninger til Organisation opdateres løbende ud fra input fra kommuner og leverandører. Anvisningerne kan frit hentes i KOMBITs dokumentbibliotek.

 

Kontakt

Projektchef
3334 9432