Nyt SSL-certifikat til Serviceplatformen

Nyt certifikat er klar til anvendere.

OBS! Denne nyhed er opdateret den 9. september med præciseret information. Læs mere her.

I efteråret overgår driften af Serviceplatformen fra den nuværende leverandør Systematic til den kommende leverandør IBM – et emne, som KOMBIT informerer om løbende til både anvendere af og kilder til Serviceplatformen.

Vi gør opmærksom på, at når Serviceplatformen er overgået til IBM vil der efter cut-over blive anvendt et nyt SSL-server-certifikat i kommunikationen med anvendersystemerne. Certifikatet kommer således i anvendelse på det eksterne testmiljø i forbindelse med cut-over i det eksterne testmiljø og i anvendelse i produktion i forbindelse med cut-over i produktionsmiljøet. Se datoerne for cut-over på KOMBIT hjemmeside her.

Hvis dit anvendersystem benytter dette SSL-certifikat, skal du – inden cut-over - tilføje det nye SSL-certifikat eller udstedercertifikatet til dit systems trust store, for at integrationen til Serviceplatformen fortsat virker efter cut-over. Benytter du ikke dette certifikat i din sikkerhedsopsætning, skal du ikke foretage yderligere.

Det nye certifikat, som vil blive benyttet hos IBM efter cut-over er nu klart og kan hentes i Digitaliseringskataloget (Serviceplatformen SSL certifikat ExtTest og Prod - udløb juli 2022.zip).

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Change release manager
3268 0418