Nyt fra BBR og DAR - Oktober 2017

Nyheder fra BBR og DAR om Kortdage, driftsinformation og videreudvikling af BBR.

Mød DAR og BBR på årets Kortdage

Ligesom sidste år, deltager KOMBIT på Kortdage, når de afvikles i Aalborg den 8.-10. november.

Her vil både DAR og BBR selvfølgelig være repræsenteret på KOMBITs stand, hvor du også vil kunne se demoer af de nyeste funktioner i BBR 1.8 - og få et smugkig på, hvordan det nye DAR ser ud.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi til en hyggesnak - eller for at stille spørgsmål til os om vores projekter.

 

BBR 1.8.1 i drift

Siden den 9. oktober har landets registerførere og BBR-medarbejdere haft adgang til den nye udgave af det grønne BBR.

En udgave som blandt andet er optimeret til brug på tablets, ligesom der er sket en række optimeringer i forhold til søgning, overblik mm.

Du kan se en liste med de væsentligste forbedringer for brugerne her.

Projektet har da også allerede brugt en af de nye muligheder - nemlig muligheden for at afholde afstemning om indmeldte ændringsønsker til løsningen, som skal give de kommunale brugere mulighed for at bidrage til prioriteringer i forhold til videreudviklingen frem mod BBR 1.8.2.

Afstemningen blev gennemført på lidt over en uge, og KOMBIT er sammen med leverandøren godt i gang med at arbejde videre med de højest prioriterede kommunale ændringsønsker.

KOMBIT og Netcompany vil gerne takke alle de 60 deltagende kommuner for deres bidrag.

BBR 1.8.2 forventes idriftsat februar 2018.

 

Information om DAR 0.9

Der er netop blevet oprettet en mail-liste til brugerne af DAR, som KOMBIT vil sende driftsinformation og øvrige relevante informationer ud til, når det er aktuelt.

Skulle du ønske at modtage praktiske informationer om driften af DAR 0.9, er du velkommen til at melde dig på denne liste.

Du melder dig til ved at følge dette link og udfylde de påkrævede oplysninger.

 

 

Kontakt

Projektchef
3334 9490