Ny rammeaftale om levering af snitflader til den fælleskommunale rammearkitektur

Fujitsu har underskrevet en rammeaftale med KOMBIT om levering af snitflader fra Fujitsu’s økonomiløsning Prisme ind til den fælleskommunale rammearkitektur, så løsningen bliver i stand til at kommunikere med de kommende fagsystemer i monopolbruddet.

Kommuner, der i dag har en kontrakt på ERP-systemet fra Fujitsu, kan nu benytte rammeaftalen til at bestille de nødvendige snitflader. Rammeaftalen sikrer en fast pris og en tidsplan, som lever op til KOMBITs krav til kommunernes eget it-miljø, så det er klar til at understøtte fagsystemerne.
 
Tidligere har EG underskrevet en lignende aftale om levering af snitflader til EG’s økonomisystem, og KMD til deres jobcenterløsninger. Vi er glade for, at Fujitsu nu som den tredje leverandør har underskrevet en rammeaftale.
 
KOMBIT er fortsat i god dialog med de øvrige leverandører af ESDH-, økonomi- og jobcentersystemer. Alle leverandører, der har underskrevet en hensigtserklæring, har modtaget et udkast til en aftale, og vi forventer at kunne offentliggøre flere indgåede rammeaftaler, som skal gøre kommunernes opgave med indkøb af nødvendige snitflader effektiv og overkommelig – se status på aftaler her.