NemRefusion sænker priserne

KOMBIT kan nu mere end halvere den pris, som kommunerne betaler pr. borger for løsningen NemRefusion. Prisen nedsættes fra 4,20 kroner til 1,60 kroner.

Når KOMBIT indkøber it-løsninger på vegne af de 98 kommuner, er det altid med fokus på, at det skal føre til bedre, og gerne også billigere, løsninger.

I KOMBIT er vi meget opmærksomme på, at de penge vi forvalter, er kommunernes penge. Derfor er det en rigtig god følelse, at vi nu kan nedsætte den pris, som kommunerne betaler for at benytte NemRefusion”, siger Christina Gross Jarnit, der er projektleder i KOMBIT.

En af Danmarks største selvbetjeningsløsninger
NemRefusion har siden 2010 gjort det nemmere for arbejdsgivere og selvstændige at indberette og søge om syge- og barselsdagpenge samt refusion for løntilskud og fleksjob.

NemRefusion er i dag en af Danmarks største selvbetjeningsløsninger. Løsningen sender hvert år mere end 1,7 mio. indberetninger til kommunerne og Udbetaling Danmark, og håndterer dermed, at 2.000 borgere hver dag bliver sygemeldt, og at 500 borgere hver dag går på barsel.

NemRefusion bliver endnu bedre og billigere
I år har vi fokus på at gøre løsningen endnu mere brugervenlig og moderne i designet. Derfor afholder vi øjeblikket workshops med brugerne og forventer at implementere endnu flere nye funktioner i løbet af de kommende år”, forklarer Christina Gross Jarnit.

Det er KMD, der er den nuværende leverandør på løsningen. De varetager support og drift på NemRefusion samt videreudviklingsopgaver i samarbejde med KOMBIT.