NemRefusion har fået ny og bedre hjemmeside

Det opdaterede nemrefusion.dk skal gøre det lettere at finde informationer om og vejledning til indberetning af refusioner gennem NemRefusion.

I dag lanceres et helt nyt nemrefusion.dk, der giver brugere af NemRefusion – både arbejdsgivere, selvstændige, a-kasser, kommuner og systemleverandører – bedre overblik over refusion af syge- og barseldagpenge.

På det nye nemrefusion.dk er det nemt at finde nyttige informationer om NemRefusion – herunder bl.a. hvilke regler og love, der gælder på området, samt de tekniske forudsætninger for at kunne anvende NemRefusion.

Du kan også få hjælp til din indberetning ved at læse de nye vejledninger, finde svar i FAQ’en eller afprøve NemRefusions demoløsning.

Hvad er NemRefusion?

NemRefusion er en digital selvbetjeningsløsning, hvorigennem virksomheder, selvstændige og a-kasser let kan anmelde og anmode om refusion af syge- og barseldagpenge samt refusion i forbindelse med medarbejdere ansat i løntilskud eller fleksjob. Indberetningerne i NemRefusion foregår via virk.dk.

Med system-til-system-løsningen kan virksomheder også koble deres lønsystemer til NemRefusion og indberette automatisk via egne systemer.

Kommunerne og Udbetaling Danmark kan automatisk hente indberetningerne fra NemRefusion direkte ind i deres fag- og ESDH-systemer. Som virksomhed eller selvstændig kan du via NemRefusion se status på kommunen eller Udbetaling Danmarks sagsbehandling af din refusionsanmodning.

Læs mere om NemRefusion her.