KSD og KY netværksdage i maj

Den 5. og 6. maj inviterer KOMBIT ydelseschefer og projektledere til netværksdage om Kommunerens Sygedagpengesystem og Kommunernes Ydelsessystem.

I maj samler de to projekter Kommunernes Ydelsessystem (KY) og Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD) igen kommunerne til netværksdage om de to løsninger. På netværksdagene stiller vi skarpt på de to projekter, hvor der siden sidst er valgt leverandør og gennemført afklaringsfase. Vi giver en status på projekterne og viser foreløbige mock-ups af løsningerne, og så har den forestående implementering selvfølgelig også plads på programmet. Det endelige program er klart i uge 15.

Invitationen er målrettet ydelseschefer (eller tilsvarende) og projektledere på hhv. KY og KSD. 

Tid, sted og tilmelding

Begge dage varer arrangementet fra kl. 9-16

 • Tirsdag den 5. maj kl. 9-16 i Vejle:
  Scandic
  Flegborg 8-10
  7100 Vejle
  Tilmeld dig her
 • Onsdag den 6. maj kl. 9-16 København:
  DGI-Byen
  Tietgensgade 65
  1704 København V
  Tilmeld dig her

Ved framelding mindre end syv dage før arrangementets afholdelse opkræver KOMBIT et gebyr på kr. 500,-.

Deltagelse

Da lokalerne har begrænset størrelse, og vi denne gang inviterer dobbelt så mange, som vi plejer, er der begrænsning på, hvor mange fra hver kommuner, der kan deltage.

Har kommunen en fælles ydelseschef på KY og KSD, kan kommunen tilmelde denne ene leder. Er der forskellig ydelseschef på KY og KSD, kan kommunen tilmelde disse to. Samme princip gælder for projektlederne. Deltagerne må evt. videreformidle til relevante kolleger hjemme i kommunen efter netværksdagen.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Projektkoordinator
3334 9420