Kristian Vengsgaard ny CEO i KOMBIT

Det bliver Kristian Vengsgaard, der overtager den ledige post som CEO i KOMBIT.

KOMBITs bestyrelse har nu udpeget den person, der skal varetage jobbet som virksomhedens nye CEO. Det bliver Kristian Vengsgaard, der fra d. 1. december 2022 skal stå i spidsen for KOMBIT. Kristian kommer fra en stilling som CIO i Forsvarets Koncern IT, hvor han siden 2016 har haft ansvaret for digitaliseringen af det danske forsvar.

Den 1. august 2022 stoppede CEO Thomas Rysgaard Christiansen, der gennem 7 år stod i spidsen for kommunernes it-fællesskab KOMBIT. Allerede inden sommerferien 2022 igangsatte bestyrelsen en ansættelsesproces, hvor konsulentvirksomheden HCG blev valgt til at finde egnede kandidater til stillingen.

I den mellemliggende periode har KOMBITs projektdirektør Peter Lykke Egelund varetaget CEO-rollen.

KOMBITs formand Jacob Bundsgaard glæder sig til samarbejdet med Kristian Vengsgaard;

”Vi har haft et stærkt felt til posten som KOMBITs nye CEO, og jeg ser meget frem til samarbejdet med Kristian Vengsgaard. KOMBIT står overfor et strategiskifte, som Kristian Vengsgaard har de rigtige kompetencer til at stå i spidsen for. Næste skridt er at færdiggøre strategiarbejdet og udvikle KOMBITs stærke rolle i kommunernes it -og digitaliseringsarbejde.”

Den nye mand på posten, Kristian Vengsgaard, er klar til at trække i arbejdstøjet;

”Jeg ser virkelig frem til at stå i spidsen for kommunernes fyrtårn på it- og digitaliseringsområdet. KOMBIT har en unik position indenfor offentlig it- og digitalisering, og organisationen står lige nu i en spændende transformation med fokus på at yde en endnu større digital understøttelse af kommunernes kerneydelser til danskerne. Det bliver vores hverdag, vores mål og vores ambition - og jeg glæder mig til samarbejdet med KOMBIT-teamet, kommunerne og leverandørerne.”

 

Kontakt

Vicedirektør / Kommunikation og Implementering
3334 9466