Kommunernes fremtidige it-miljø

Efter høring blandt kommunale it-/digitaliserings- og driftchefer er beskrivelsen af kommunernes fremtidige it-miljø nu endeligt.
"Kommunernes it-miljø" beskriver de mindstekrav, der vil være til leverandørerne af de kommende it-løsninger Kommunernes Ydelsessystem, Kommunernes Sygedagpengesystem og SAPA.
 
Kravene er udarbejdet i samarbejde med KITA (Foreningen af kommunale it-chefer). Efterfølgende har kravene været i høring i it-arkitekturrådet og senest i kommunerne for at sikre, at kravene til kommunernes it-miljø ligger på et passende niveau; et niveau, der sætter en ambitiøs standard for kommunernes it-miljø samtidig med at det giver plads til en vis grad af fleksibilitet, så den enkelte kommune løbende kan opgradere sine nuværende platforme. 
 

Bilaget gælder KY, KSD og SAPA

Det endelige bilag (underbilag 2.24) er blevet tilrettet efter de kommentarer, der er kommet ind under høringerne, og er en del af det offentliggjorte kravmateriale for Kommunernes Ydelsessystem. Kravene gælder dog også løsningerne Kommunernes Sygedagpengesystem og SAPA og vil ligeledes indgå som den del af kravspecifikationen for disse projekter. Se bilaget om kommunernes it-miljø her.
 
Alle kommuner, der har indsendt kommentarer, vil i løbet af kort tid modtage specifikke bemærkninger fra KOMBIT til kommunens høringssvar.
 
Hent hele det offentliggjorte kravmateriale her (zip-fil).