KOMBIT lancerer implementeringshåndbog til Adgangsstyring

KOMBIT lancerer en håndbog, der skal støtte kommunerne i deres implementering af Støttesystemernes Adgangsstyring.

Når kommunerne går i luften med de første monopolbrudsløsninger i starten af 2017, er løsningernes adgangsstyring baseret på STS Adgangsstyring. Det betyder, at der er en række opgaver, der skal implementeres i STS Adgangsstyring, inden kommunerne kan tage den første monopolbrudsløsning i brug.

Adgangsstyring via Støttesystemerne

I første omgang skal kommunerne sikre, at der er etableret den nødvendige sikkerhed og adgangsstyring via de Støttesystemer, der understøtter Adgangsstyring. Til det arbejde har KOMBIT udarbejdet en implementeringshåndbog og supplerende materiale, der støtter og vejleder kommunerne i de aktiviteter og opgaver, der skal løses for STS Adgangsstyring i løbet af 2016.

Håndbogen gennemgår implementeringsforløbet og indeholder en detaljeret beskrivelse af hvilke opgaver, og hvordan de skal løses, for at kommunerne kan blive klar med Adgangsstyring til den første monopolbrudsløsning i 2017.

Nye KIGO opgaver

De opgaver, der beskrives i implementeringshåndbogen, er også oprettet som KIGO opgaver i projektet STS Basis. STS projektlederne modtager særskilt mail, der beskriver de nye opgaver i KIGO (***Bemærk at KOMBIT i 2018 har udskiftet KIGO med værktøjet KLIK, som vi nu stiller til rådighed for kommunernes implementering. Læs mere om KLIK her.***).

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9460