KOMBIT inviterer til webinarer om Infrastrukturens Onboardingsprogram

Den 25. og 27. maj inviterer KOMBIT til webinarer om Infrastrukturens Onboardingsprogram for henholdsvis leverandører og kommuner.

Onboarding til den fælleskommunale infrastruktur

Infrastrukturens Onboardingsprogram er et nyt initiativ, som Kommunernes Data og Infrastruktur (KDI) har igangsat ud fra et fælles kommunalt ønske om i højere grad at understøtte kommunale fagsystemleverandørers integration til den fælleskommunale infrastruktur. Det gælder især de leverandører, som har forpligtet sig til at integrere til infrastrukturen på diverse indkøbskontrakter, men også de leverandører, der egenhændigt kan se et forretningsmæssigt potentiale og derfor ønsker at koble på infrastrukturen.

I praksis dækker Onboardingsprogrammet over fire skræddersyede og fokuserede forløb. Kongstanken er, at kommunale leverandører gennem det fokuserede forløb kan koble effektivt på den fælleskommunale infrastruktur. KOMBIT stiller ressourcer og værktøjer til rådighed, som både leverandør og kommuner kan trække på undervejs i de enkelte forløb. 

Er du interesseret i at deltage?

KOMBIT afholder i forbindelse med lanceringen af Onboardingsprogrammet to webinarer den 25. og 27. maj for henholdsvis leverandører og kommuner.

På webinarerne giver KOMBIT en grundlæggende introduktion til Infrastrukturens Onboardingsprogram. Du får svar på hvad Onboardingsprogrammet er, hvad det omfatter, hvordan det afvikles og ikke mindst, hvad det kræver af deltagerne. 

Du modtager mødeindkaldelse og link til Microsoft Teams møde ca. en uge før afviklingen. Det er gratis at deltage.

Webinar for leverandører Webinar for kommuner
25. maj 2021 - 10:00 til 12:00 27. maj 2021 - 13:00 til 16:00
Tilmeld dig Tilmeld dig
 

Kontakt

Chefkonsulent / Forretningsudvikler
6194 4040