KOMBIT inviterer konsulenthuse og rådgivere til temadag om monopolbruddet

KOMBIT afholder en temadag om monopolbruddet for konsulenthuse og rådgivere den 21. marts 2017.

***18/1-2017: Bemærk at temadagen er udskudt på ubestemt tid og erstattes af et morgenmøde om monopolbruddet***

Med monopolbruddet konkurrenceudsættes KMD’s monopolløsninger, eksempelvis på it-løsningerne til beregning og udbetaling af kontanthjælp og sygedagpenge samt sags- og partsoverblik (SAPA). Sammen med den nye fælleskommunale infrastruktur skaber de kommende it-løsninger KSD, KY og SAPA en bedre sammenhæng mellem kommunernes it-systemer. Samtidig kan kommunerne hente store gevinster gennem øget digitalisering og lavere samlede it-udgifter.

KOMBITs afholder en temadag om monopolbruddet den 21. marts 2017. Temadagen henvender sig til konsulenter og rådgivere, der arbejder i og med den kommunale sektor på det strategiske og taktiske niveau, og som er interesseret I at få mere viden om monopolbruddet hele vejen rundt, herunder hvor kommunerne kan få behov for ekstern bistand fra konsulenthuse/rådgivere. 

Emner på temadagen

Temadagen vil sætte fokus på emner som baggrunden for og løsningerne i monopolbruddet, herunder: Hvilke opgaver og udfordringer skal kommunerne håndtere inden implementering af SAPA, KSD, KY og Støttesystemerne? KOMBIT implementerer efter princippet ”hjælp til selvhjælp” – hvad er leverandørernes, KOMBITs og kommunernes rolle? Hvordan får kommunerne overblik og indblik undervejs? Hvad ved vi om arbejdsgange i de nuværende (AS IS) og kommende (TO BE) løsninger? Hvordan kan den fælleskommunale rammearkitektur give kommunerne mulighed for billigere og bedre adgang til data og it-infrastruktur? Og hvilke udfordringer ser kommunerne de vil møde i forbindelse med monopolbruddet?  

Foreløbigt program

Om formiddagen vil der være fælles oplæg for alle deltagere, som giver et samlet overblik over og indblik i monopolbruddet. Om eftermiddagen fordeles deltagerne i tre spor, som hver især dykker ned i specifikke emner omkring monopolbruddet:

  • Spor 1: Overblik og indsigt i den fælleskommunale rammearkitektur og it-infrastruktur
  • Spor 2: Implementering af monopolbrudsløsningerne – Hjælp til selvhjælp, hvad betyder det for kommunerne?
  • Spor 3: KOMBITs anbefalinger til kommunerne om program, kontrakt- og leverandørstyring

Programmet opdateres løbende.

Tid og sted

Temadagen finder sted den 21. marts 2017 kl. 09.00-16.00 hos Scandic Eremitagen, Lyngby, Klampenborgvej 230, 2800 Lyngby.

Pris

675 kroner pr. deltager.

Tilmelding

Tilmelding sker via dette link. Bemærk at din tilmelding er bindende fra den 11. januar 2017. Det betyder, at eventuelle afbud skal være KOMBIT i hænde på mbprogrammet@kombit.dk senest den 11. januar 2017.