KOMBIT gør det nemmere at benytte Serviceplatformen og teste mod snitflader

Nye oversigter skal gøre det nemmere at tilslutte sig Serviceplatformen og teste integrationer mod KOMBITs snitflader.

KOMBIT lancerer to nye kataloger, som beskriver en række ydelser og testdata, der skal hjælpe leverandører med at tilslutte sig KOMBITs Serviceplatform og teste integrationer mod snitflader i KOMBITs eksterne testmiljø.

Ydelseskatalog

Det nye ydelseskatalog beskriver de ekstra ydelser, som leverandører kan tilkøbe i forbindelse med test af Støttesystemerne og test af eksisterende services på Serviceplatformen. Eksempelvis testdata til CPR replika og CPR hændelser, hjælp til opsætning af serviceaftaler og sikkerhed og til integrationer til udvalgte Støttesystemer samt testdata hos vores datakilder. Ydelseskataloget, der ligger i KDI’s dokumentbibliotek, indeholder en oversigt over alle de ydelser, leverandører kan bestille samt information om bestilling, pris, leveringstid m.m. Kataloget beskriver både ydelser fra KDI og fra KDI’s leverandører KMD og Systematic.

Testproduktkatalog

Testproduktkataloget er rettet mod alle leverandører af anvendersystemer, der ønsker at teste integrationer mod snitflader i KOMBITs eksterne testmiljø. Kataloget, der ligger i KDI’s dokumentbibliotek, er organiseret per snitflade og indeholder oplysninger om testdata, opsætninger og andre relevante forhold i forbindelse med test af integrationer.

Spørgsmål til ydelseskataloget og testproduktkataloget kan sendes til kdi@kombit.dk