Kom til dataworkshop og live demoer i FLIS i december

Vær på forkant med Kend din Kommune og få et smugkig i nye FLIS-værktøjer.

Vi har netop taget hul på december, og du er inviteret til en række spændende virtuelle FLIS arrangementer. Du er velkommen til at sende invitationen videre til dine kolleger i kommunen. 

Vi glæder os til at se dig. 

6. december 2022 - 12:00 til 12:30

Live Demo om FLIS DAP DREAM
Kommunerne efterspørger nemmere adgang til DREAM-data, som blandt andet kan bruges til at analysere effekten på indsatser, som har til formål at bringe borgerne tættere på arbejdsmarkedet. DREAM er et af de nye dataområder, der bliver gjort tilgængelig i FLIS DAP - kommunernes direkte indgang til FLIS-data og benchmark analyser.

7. december 2022 - 12:00 til 12:30

Live Demo om FLIS DAP Risikoanalyse
Med inspiration fra projekterfaringer fra Roskilde Kommune har vi udviklet en Risikoanalyse i, samt en Økonomiprognose FLIS DAP, der kan bruges som værktøj til at følge udviklingen og have fokus på områder, hvor der er risiko for, at økonomien løber løbsk.

8. december 2022 - 12:00 til 12:30

Live Demo om FLIS DAP Voksenhandicap
Der er netop udviklet en række nye rapporter i FLIS inden for voksenhandicap (VH) området, som kommunerne kan bruge til at analysere og få indblik i, hvilke indsatser og metoder på velfærdsområderne, der giver de bedste resultater

13. december 2022 - 13:00 til 14:30

FLIS Dataworkshop: Vi forbereder os på Kend din Kommune
Denne workshop er for dig, der gerne vil være på forkant med de spørgsmål, der kan komme i kølvandet på undvigelsen i januar 2023. Gennem eksempler, demoer og gruppedrøftelser bliver du præsenteret for værktøjer, muligheder med FLIS og får indblik i, hvad andre kommuner har mødt af udfordringer, og hvordan de har håndteret dem.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Kommunikation
2224 0629