Invitation til teknisk dialog om VALG

KOMBIT inviterer potentielle leverandører til teknisk dialog om udfordringer og uafklarede punkter vedrørende den nye valgløsning, VALG.

KOMBIT er nu så langt i processen med Danmarks nye valgløsning, VALG, at potentielle leverandører inviteres til en teknisk dialog om udfordringer og uafklarede punkter vedrørende den kommende løsning.

På møderne vil KOMBIT give en kort status på projektet og invitere til dialog om leverandørernes kommentarer til det materiale, KOMBIT har udarbejdet i forbindelse med møderne. Det drejer sig om et oplæg med en række spørgsmål, der ønskes besvaret igennem den tekniske dialog og en foreløbig beskrivelse af VALG-løsningen og projektet, som blev præsenteret på informationsmødet d. 25. august 2016.

Efter møderne vil KOMBIT offentliggøre et kort resumé af den tekniske dialog på VALG her på hjemmesiden. Resuméet vil i anonymiseret form sammenfatte leverandørernes vigtigste spørgsmål og kommentarer.

Tid og sted for møderne

Den tekniske dialog for VALG foregår som 1-til-1 møder på en række udvalgte dage i ugerne 39 og 40 i 2016. Møderne foregår i KOMBIT på Islands Brygge. Alle møder er af 90 minutters varighed.

Tilmelding

Møderne bookes efter først til mølle-princippet. For tilmelding og yderligere information, kontakt venligst leverandørkonsulent Nicolai Nørr Korolkiewicz på mail nko@kombit.dk.