Hvad skal på programmet til de næste Kommunedage?

KOMBIT inviterer kommunerne til at komme med ønsker til programmet på Kommunedagene den 30.-31. maj og 1. juni 2017.

Forberedelsen af de kommende Kommunedage er så småt gået i gang.

Emner, som naturligvis vil fylde noget af dagenes program, er: tidsplan, økonomi, udrulning og implementering af Støttesystemerne, Sagsoverblik/Partskontakt (SAPA), Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD) og Kommunernes Ydelsessystem (KY).

For at sikre, at oplæggene på dagene giver mest mulig værdi for deltagerne, inviterer KOMBIT traditionen tro nu kommunerne til at komme med supplerende ønsker til programmet. Er du programleder for monopolbruddet, it-/digitaliseringschef, digitaliseringskonsulent eller lignende, vil vi derfor meget gerne modtage dine ønsker til programmet, der rækker ud over de nævnte emner.

Notér venligst dine ønsker til dagene i formularen her senest fredag den 17. marts 2017. Herefter prioriterer KOMBIT mellem de input, vi har modtaget, og sammensætter et godt program for dagene.

Praktisk om Kommunedagene:

Kommunedagene er et heldagsarrangement, der denne gang bliver afholdt på følgende datoer:

  • Tirsdag den 30. maj 2017 i Aalborg
  • Onsdag den 31. maj 2017 i Horsens
  • Torsdag den 1. juni 2017 i København

Kommunedagene er målrettet kommunernes programledere for monopolbruddet samt it- og digitaliseringschefer. Kommunernes projektledere på monopolbrudsprojekterne henvises til projekternes netværksdage. Se planlagte arrangementer for projekterne i KOMBITs kalender.

Invitation med mulighed for tilmelding bliver udsendt i uge 10. Det endelige program for dagene bliver udsendt senest ugen før Kommunedagene.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9442