Du kan stadig nå at tilmelde dig Data- og Infrastrukturdagen 2022

Den 30. august afholder KOMBIT Kommunernes Data- og Infrastrukturdag i Fredericia.

Med over 200 tilmeldte tilmeldte til Kommunernes Data- og Infrastrukturdag 2022 er der allerede lagt op til et brag af et arrangement, hvor fokus, som sædvanligt, vil være på den fælleskommunale infrastruktur.

OBS: Tilmelding er lukket pr. 16. august 2022.

Som leverandør har du stadig mulighed for at booke et cafebord på TORVET. Cafébordet er til dig, som ønsker en mere synlig tilstedeværelse på TORVET, så deltagere lettere kan finde frem til netop dig. Det er gratis at bestille et cafébord, men da vi kun har et begrænset antal tilbage, så uddeles de efter “først-til-mølle”.

 

Tre gode grunde til at tilmelde dig:

 1. Kommunernes Data- og Infrastruktur er det eneste arrangement, hvor både KOMBIT, kommuner og leverandører mødes til dialog om den fælleskommunale infrastruktur.
   
 2. Du får mulighed for at deltage i dedikerede workshops og/eller inspirerende oplæg, hvor indholdet er centreret om emner relateret til den fælleskommunale infrastruktur.
   
 3. Du kan netværke, indgå i dialog og få svar på spørgsmål på TORVET, hvor blandt andet KOMBITs produktejere og kommunale it-leverandører er tilstede med egne caféborde.
   

Praktisk information

 • Prisen er 1400,- DKK pr. deltager.
 • Arrangementet foregår i MESSE C i Fredericia.
 • Der lukkes for tilmeldinger den 16. august 2022.
 • Der er et maksimalt deltagerantal på 300 personer på dagen.
 • Tilmelding er bindende og eventuel afbestilling skal ske skriftligt på mail til kdidage@kombit.dk. Du kan frit melde afbud indtil 14 dage før afvikling.
 

Kontakt

Seniorkonsulent / Kommunikation
4060 5375