Datoer for Kommunedagene i 2020 er nu fastlagt

KOMBIT er nu klar med datoerne for Kommunedagene i 2020. Kommunedagene er målrettet kommunernes it-/digitaliseringschefer og KOMBIT programledere.

Som noget nyt har vi allerede nu fastlagt datoerne for både foråret og efterårets Kommunedage i 2020. Vi vil derfor opfordre landets it-/digitaliseringschefer og KOMBIT programledere til at sætte kryds i kalenderen allerede nu.

Tid og sted

Til foråret byder vi landets it- og digitaliseringschefer og KOMBIT programledere velkommen på følgende datoer:

Tirsdag den 5. maj 2020
Comwell Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Onsdag den 6. maj 2020
Comwell Køge Strand
Strandvejen 111
4600 Køge

Efterårets Kommunedage bliver afholdt på følgende datoer:

Tirsdag den 24. november 2020
Kommunedag vest.
Lokation tilgår.

Onsdag den 25. november 2020
Kommunedag øst.
Lokation tilgår.

Vi åbner for tilmeling i løbet af første kvartal 2020. Der vil blive sendt en nyhed ud om dette til it- og digitaliseringchefer, KOMBIT programledere og deltagere på de seneste Kommunedage. Vi opfordrer også til at følge med på kombit.dk.

Ønsker til programmet

Vi forventer ligeledes at melde et foreløbigt program ud for forårets Kommunedage, når vi åbner for tilmeldingen. Da dagene er til for Kommunerne, er det vigtigt for os at forsøge at sammensætte et program, som er relevant og værdifuldt for jer. Derfor forsøger vi naturligvis at tage højde for de ønsker, som deltagerne på de seneste Kommunedage har meldt tilbage i evalueringerne.

Samtidig vil vi opfordre til, at I melder jeres ønsker ind i formularen her. Herefter prioriterer KOMBIT mellem de input, vi har modtaget og sammensætter et relevant program for dagene.

Vi glæder os til at se jer i 2020.

 

Kontakt

Konsulent / Kommunikation
7268 8107