Datoer for Kommunedage 2021

Den 26. maj 2021 kl. 9-12 inviterer KOMBIT kommunernes it- og digitaliseringschefer og KOMBIT programledere til virtuel Kommunedag.

Af hensyn til det virtuelle format holder vi denne Kommunedag i et lidt kortere format, hvor KOMBIT giver en status på monopolbruddet og KOMBITs øvrige systemportefølje. Der bliver på dagen rig mulighed for at stille spørgsmål, få svar og for dialog med KOMBITs projektdirektør Peter Egelund og markedsdirektør Poul Ditlev Christiansen. 

Tilmelding

Det er gratis at deltage på Kommunedagen den 26. maj, men du skal tilmelde dig arrangementet for at få teknisk brugsadgang til Microsoft Teams, som bliver benyttet til Kommunedagen. Der er tilmeldingsfrist den 19. maj.

Du tilmelder dig her. Før Kommunedagen får du tilsendt en mødeindkaldelse med et mødelink.

Spørgsmål til dagens oplægsholdere

Har du spørgsmål eller perspektiver, som du gerne vil have belyst på dagens statusoplæg, kan du allerede nu, og senest den 19. maj, sende dem til kommunedage@kombit.dk. Så vil vi forsøge at indarbejde dem i programmet.

Sæt kryds i kalenderen til efterårets fysiske Kommunedage

Vi glæder os til, at vi forhåbentlig igen kan mødes fysisk til efterårets Kommunedage. Vi håber derfor, at du allerede nu vil sætte et stort kryds i kalenderen på en af følgende datoer:

Kommunedag i Aarhus
Tirsdag den 23. november 2021

Comwell Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Kommunedag i Køge
Onsdag den 24. november 2021

Comwell Køge Strand
Strandvejen 111
4600 Køge

Vi sender en nyhed til kommunernes it- og digitaliseringschefer, KOMBIT programledere og tidligere deltagere, når vi åbner for tilmelding. Så hold øje med din indbakke og kombit.dk.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449