Datoer for efterårets Kommunedage er nu fastlagt

De næste Kommunedage for kommunernes it-/digitaliseringschefer og programledere for monopolbruddet bliver afholdt den 20 - 22. november 2018.

KOMBIT er nu klar med datoerne for de næste Kommunedage, som bliver afholdt den 20 - 22. november 2018. Vi opfordrer landets it-/digitaliseringschefer og programledere for monopolbruddet til allerede nu at sætte kryds i kalenderen.

Tid og sted

Her får du et overblik over hvilke byer, KOMBIT besøger til november:

 • Tirsdag den 20. november 2018
  Hotel Comwell Køge Strand
  Strandvejen 111
  4600 Køge
   
 • Onsdag den 21. november 2018
  Odeon
  Odeons Kvarter 1
  5000 Odense
   
 • Torsdag den 22. november 2018
  Radisson Blu Hotel Silkeborg
  Papirfabrikken 12
  8600 Silkeborg

Vi åbner for tilmeldingen til Kommunedagene til august. Landets it-/digitaliseringschefer og programledere for monopolbruddet modtager direkte information herom.

Ønsker til programmet

Planlægningen af Kommunedagene er så småt gået i gang. For at sikre, at oplæggene på dagene giver mest mulig værdi for deltagerne, inviterer KOMBIT traditionen tro kommunerne til at komme med ønsker til programmet. Så er du programleder for monopolbruddet, it-/digitaliseringschef, digitaliseringskonsulent eller lignende, vil vi derfor meget gerne modtage dine ønsker til programmet.

Notér venligst dine ønsker til dagene i formularen her senest den 13. august 2018. Herefter prioriterer KOMBIT mellem de input, vi har modtaget, og sammensætter programmet for dagene.

Vi glæder os til et par gode dage i kommunernes og monopolbruddets tegn.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9442