Datoer for de næste Kommunedage er nu fastlagt

De næste Kommunedage for kommunernes it-/digitaliseringschefer og programledere for monopolbruddet bliver afholdt den 5.-7. marts 2018.

KOMBIT er nu klar med datoerne for de næste Kommunedage, som bliver afholdt den 5-7. marts 2018. Vi opfordrer landets it-/digitaliseringschefer og programledere for monopolbruddet til allerede nu at sætte kryds i kalenderen.

Evalueringerne fra de seneste Kommunedage den 30. maj til 1. juni 2017 var positive. Dog efterspurgte en række deltagere, at der skal være mere nyt stof på Kommunedagene. For at imødekomme det ønske, venter vi med at afholde Kommunedage til det nye år.

Tid og sted

Her får du et overblik over hvilke byer, KOMBIT besøger til marts:

 • Mandag den 5. marts 2018
  Radisson Blu Hotel Silkeborg
  Papirfabrikken 12
  8600 Silkeborg
   
 • Tirsdag den 6. marts 2018
  Sinatur Hotel Storebælt
  Østerøvej 121
  5800 Nyborg
   
 • Onsdag den 7. marts 2018
  Scandic Sydhavnen
  Sydhavns Plads 15
  København SV

Vi åbner for tilmeldingen til Kommunedagene til november. Landets it-/digitaliseringschefer og programledere for monopolbruddet modtager direkte information herom.

Ønsker til programmet

Planlægningen af Kommunedagene er så småt gået i gang. For at sikre, at oplæggene på dagene giver mest mulig værdi for deltagerne, inviterer KOMBIT traditionen tro nu kommunerne til at komme med supplerende ønsker til programmet. Er du programleder for monopolbruddet, it-/digitaliseringschef, digitaliseringskonsulent eller lignende, vil vi derfor meget gerne modtage dine ønsker til programmet.

Notér venligst dine ønsker til dagene i formularen her senest den 15. november 2017. Herefter prioriterer KOMBIT mellem de input, vi har modtaget og sammensætter programmet for dagene.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Kommunikation
7268 8107