Byg og Miljø bygger om

Med den seneste opdatering af selvbetjeningsløsningen Byg og Miljø, har forsiden gennemgået en lille forårsrengøring.

Måske har du allerede set det. For siden den 2. maj, har selvbetjeningsløsningen Byg og Miljø gennemgået nogle af de opdateringer, som længe har ligget i støbeskeen.

Start projekt

Med opdateringen er aktuelle hjælpefunktioner til fremsøgning af adresser og opstart af projektet rykket til toppen af løsningen, så tilbagevendende brugere hurtigt og nemt får muligheden for at sætte gang i deres næste projekt.

Sagsguide

Selvom den ikke længere er det første du ser, når du besøger bygogmiljoe.dk, er forløbsguiden stadig en del af løsningen. Du har nu blot fået mulighed for at klikke den frem – og væk igen – ved at klikke på de seks cirkler, som findes yderst til højre i menulinjen øverst på forsiden.

Ny på Byg og Miljø

Besøger du løsningen for første gang, og har du brug for at vide mere, kan du nederst på forsiden finde en kort intro-tekst, som beskriver formålet med løsningen og linker videre til uddybende informationer. Lige ved siden af finder du introduktionsvideoen ”Byg og Miljø – sådan virker det”.

Selvom vi ikke har opfundet den dybe tallerken, håber vi, at disse ændringer vil hjælpe alle der ønsker at bygge nyt, bygge til eller bygge om.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Projektleder
3268 0479