Boligstøtte fra Udbetaling Danmark nu tilgængeligt via 'Mit Overblik'

Den 4. april blev endnu en ydelse fra Udbetaling Danmark tilført 'Mit Overblik'. Det betyder at du både kan tilgå sager om familieydelser - der blev tilføjet den 3. marts - og nu også boligstøtte på 'Mit Overblik' på www.borger.dk

Først blev sager om familieydelser tilføjet til 'Mit Overblik' på www.borger.dk, og nu udvides der med sager om boligstøtte.

Hidtil har dataen fra Udbetaling Danmarks boligstøttesager eksisteret i den fælleskommunale infrastruktur, men har ikke været tilgængelig til udstilling for borgerne. Med ændringen betyder det at kommunerne nu kan give borgerne adgang til sager vedrørende boligstøtte, og at flere forskellige sager er samlet under ét sted - nemlig på 'Mit Overblik' på www.borger.dk. Det mere komplette overblik over sine sager kan på sigt betyde bedre vilkår, når det gælder at borgeren er klædt ordentlig på til mødet med sin sagsbehandler.

Det forventes allerede i andet halvår af 2022 at kommunerne kan give borgerne adgang til yderligere typer sager fra porteføljen fra Udbetaling Danmark, da sager om henholdsvis pension og barsel vil blive tilføjet.

Du kan læse meget mere om det, så snart det er aktuelt.

 

Kontakt

Konsulent / Kommunikationskonsulent
9354 4512