Anden rammeaftale om levering af snitflader underskrevet

KMD har underskrevet en rammeaftale med KOMBIT om levering af snitflader fra KMDs jobcentersystemer ind til den fælleskommunale rammearkitektur, så de bliver i stand til at kommunikere med de kommende fagsystemer i monopolbruddet.

Kommuner, der i dag har en kontrakt på et jobcentersystem fra KMD, kan nu benytte rammeaftalen til at bestille de nødvendige snitflader. Rammeaftalen sikrer en fast pris og en tidsplan, som lever op til KOMBITs krav til kommunernes eget it-miljø, så det er klar til at understøtte fagsystemerne.
 
Tidligere har EG underskrevet en lignende aftale om levering af snitflader til EG’s økonomisystem, og vi er glade for, at KMD nu som den anden leverandør har underskrevet en rammeaftale.
 
KOMBIT er i god dialog med de øvrige leverandører af ESDH-, økonomi- og jobcentersystemer. Alle leverandører, der har underskrevet en hensigtserklæring, har modtaget et udkast til en aftale, og vi forventer snart at kunne offentliggøre flere indgåede rammeaftaler, som skal gøre kommunernes opgave med indkøb af nødvendige snitflader effektiv og overkommelig – læs mere her.