Køreprøvebooking

Køreprøvebooking er en løsning til medarbejdere i borgerservice og Færdselsstyrelsen samt kørelærere og deres elever til håndtering af køreprøver.

Løsningen bruges af kørelærere til at booke de tider, som Færdselsstyrelsen frigiver. Løsningen anvendes også af køreskoleelever, som ved at logge på kan følge deres sag, og medarbejdere hos kommunernes borgerservice, som blandt andet kan godkende elevernes lægeattester.

Løsningen, der leveres af Knowledge Cube A/S, blev taget i brug i foråret 2016. Løsningen indeholder samme funktionalitet som den tidligere løsning til køreprøvebooking. Der foretages løbende opgraderinger, som forbedrer løsningen til gavn for alle brugerne.

Vejledninger

Alle brugere kan finde vejledninger og mere information på koreprovebooking.dk.

ERFA-gruppen

Teamet bag Køreprøvebooking i KOMBIT har sammensat en ERFA-gruppe, som består af medlemmer fra borgerservice, kørelærere og Færdselsstyrelsen.

ERFA-gruppen skal sikre, at videreudviklingen af Køreprøvebooking sker gennem praktisk faglig erfaring.

Se hvilke medlemmer ERFA-gruppen består af her

Er du kørelærer?

For kørelærere/køreskoler er der nogle særlige opgaver, der skal løses, før løsningen kan tages i brug.

Køreskolen skal oprettes i løsningen i samarbejde med borgerservice. Derudover skal relevante medarbejdere have et medarbejdercertifikat og den rigtige rolle i NemLog-in.

NemLog-in bruges til sikker login i den nye løsning, da løsningen indeholder persondata på køreskolens elever. Som kørelærer kan du læse mere i vejledningen “Kørelærer - Brugervejledning”, der ligger på koreprovebooking.dk.

Nyhedsbrev om Køreprøvebooking

Vil du gerne modtage nyheder om Køreprøvebooking og relaterede emner, så tilmeld dig vores nyhedsbrev på siden her. På dette link kan du se tidligere nyhedsbreve fra Køreprøvebooking.

 

Support
kan kontaktes på:

Mail: support@koreprovebooking.dk
Tlf: 3398 2000 (hverdage kl. 08.00-16.00)

Øvrige henvendelser
kan rettes til koreprovebooking@kombit.dk