Vejledning om opsigelse af kritiske it-løsninger

Her kan du finde KOMBIT og Udbetaling Danmarks vejledning om opsigelser af kontrakter i forbindelse med Monopolbruddet.

Når landets 98 kommuner, Udbetaling Danmark og KOMBIT i de kommende år idriftsætter en række nye it-løsninger under monopolbruddet, betyder det samtidig, at de eksisterende KMD-kontrakter skal siges op.

I den forbindelse er det afgørende, at kontrakterne opsiges rettidigt.

Vejledningen giver overblik

KOMBIT og Udbetaling Danmark har udarbejdet en vejledning, som giver kommunerne et samlet overblik over opsigelsesprocesserne ifm. monopolbruddet. Vejledningen gælder både for de løsninger, som KOMBIT og Udbetaling Danmark udbyder.

Her kan man blandt andet læse om, hvordan kommunen er sikret, hvis idriftsættelsen af en af de nye løsninger bliver udskudt efter opsigelsen af den eksisterende kontrakt. Det er god viden at have med i processen op til opsigelsen af hver kontrakt.

Forskellige processer

Opsigelsesprocesserne er forskellige fra løsning til løsning. I vejledningen får kommunerne overblik og en detaljeret gennemgang af, hvad der skal ske forud for opsigelsen af hver løsning.

Vejledningens indhold

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om vejledningen om opsigelse af kritiske it-løsninger kan du kontakte Monopolbrudsprogrammet på mbprogrammet@kombit.dk.