Sådan finder du information om Ydelsesrefusion

Få overblik over hvordan KOMBIT kommunikerer om Ydelsesrefusion

På denne side kan du få overblik over de forskellige informationskanaler, som projektet bag Ydelsesrefusion (YR) benytter i sin kommunikation til kommunernes YR-ansvarlige og andre relevante modtagere:

Hver kanal er kort beskrevet neden for.

YR's hjemmeside

denne hjemmeside kan du bl.a. finde generel information om YR, den politiske reform bag YR, implementering, kommunal involvering og en serviceside for kommunale YR-superbrugere.

FAQ

FAQ’en indeholder en række spørgsmål og svar om YR.

Dokumentbiblioteket

På YR's dokumentbibliotek har vi samlet relevante dokumenter, information om KLIK-opgaver, implementeringsværktøjer, ydelseskontoplan, lovgivningen bag YR, m.m.

KLIK

Kommunernes YR-ansvarlige bliver i opgave- og opfølgningssystemet KLIK præsenteret for en række opgaver, der skal løses i implementeringen af YR. Der er anført en deadline pr. opgave, og kommunens YR-ansvarlige skal markere opgaverne som fuldført i takt med, at de gennemføres. Bemærk at KLIK er et lukket system, som kræver brugernavn og password. Oprettelse af brugere håndteres lokalt af kommunernes YR-ansvarlige. På dette link kan du se KLIK-opgaverne for YR.

Yammer

KOMBIT stiller et virtuelt Yammer-netværk til rådighed for kommunernes YR-ansvarlige og andre kommunale medarbejdere, som beskæftiger sig med YR. I netværket man nemt og hurtigt dele idéer, stille spørgsmål og få svar og høste erfaringer fra andre kommuners arbejde med YR.

Netværket er kommunernes eget netværk til kommunikation og vidensdeling om YR, og er ikke tiltænkt vigtige henvendelser til eller fra KOMBIT. Skriv til ydelsesrefusion@kombit.dk hvis du er fra en kommune, beskæftiger dig med YR, og ønsker at få adgang til Yammer-netværket.

Skypemøder

YR afholder Skype-netværksmøder for YR-ansvarlige efter behov. Netværksmøderne understøtter kommunernes arbejde med at implementere YR.

Nyhedsmails

YR udsender jævnligt nyhedsmails til kommunernes YR-ansvarlige og andre interessenter, hvor man kan læse seneste nyt om YR og implementeringen.

Skriv til os

Husk at du altid kan kontakte os på ydelsesrefusion@kombit.dk, hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre kommunikationen om YR.

 

Kontakt

Pressechef
4060 1447