Sådan finder du information om VALG

Få overblik over hvordan KOMBIT kommunikerer om VALG-projektet

På denne side kan du få overblik over de forskellige informationskanaler, som VALG-projektet benytter i sin kommunikation til kommunernes VALG-ansvarlige og andre relevante modtagere:

Hver kanal bliver kort beskrevet neden for.

VALGs hjemmeside

På denne hjemmeside finder du bl.a. generel information om VALG, information implementeringen af VALG, en præsentation af den nye valgløsning og oplysninger om, hvordan projektet er organiseret – herunder hvordan kommunerne er repræsenteret og involveres.

FAQ

FAQ’en indeholder en række spørgsmål og svar om forskellige dele af valgprojektet.

Yammer

KL stiller et virtuelt Yammer-netværk til rådighed for kommunernes VALG-ansvarlige og andre kommunale medarbejdere, som beskæftiger sig med VALG. I netværket man nemt og hurtigt dele idéer, stille spørgsmål og få svar og høste erfaringer fra andre kommuners arbejde med valgprojektet.

Skriv til valg@kombit.dk hvis du er fra en kommune, beskæftiger dig med valgprojektet, og ønsker at få adgang til Yammer-netværket.

Nyhedsmails

VALG udsender jævnligt nyhedsmails til kommunernes VALG-ansvarlige og andre interessenter, hvor man kan læse seneste nyt om valgprojektet og implementeringen.

Skriv til os

Husk, at du altid kan kontakte os på valg@kombit.dk, hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre kommunikationen om VALG.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Kommunikation
7268 8107