Sådan finder du information om Kommunernes Pensionssystem

Få overblik over hvordan KOMBIT kommunikerer om Kommunernes Pensionssystem

Kommunernes Pensionssystem (Social Pension) holder kommunerne informeret via en række kanaler:

  • Hjemmeside
  • FAQ
  • Dokumentarkiv
  • Nyhedsmails
  • KLIK
  • Projektets postkasse

KOMBITs hjemmeside
www.kombit.dk/socialpension findes overordnede informationer om Kommunernes Pensionssystem. Det gælder både KMD SPK, som er den midlertidige erstantning for KMD Social Pension, og Social Pension Kommune, som er den løsning, der på sigt skal erstatte den midlertidige.
Alle kan abonnere på projektnyheder her.

FAQ
FAQ’en indeholder en lang række spørgsmål og svar om forskellige dele af projektet og bliver løbende opdateret. Gå til FAQ'en her.

Dokumentarkiv
Her findes materiale om implementering samt mere generelle dokumenter relateret til Kommunernes Pensionssystem. Se mere i dokumentarkivet her.

Nyhedsbreve
Kontaktpersoner, borgerservicechefer, arbejds- og økonomiarbejdsgruppe samt styregruppe holdes informeret via nyhedsbreve, som giver status på projektet, akuelle emner med mere.
Øvrige interesserede kan finde nyhedsbrevene her.

KLIK
Ved implementeringsopgaver bliver kommunerne i det elektroniske opgave- og opfølgningsværktøj KLIK præsenteret for en række opgaver, der skal løses i implementeringen af dataområder. Der er anført en deadline pr. opgave, og kommunens implementeringsansvarlige skal markere opgaverne som fuldført i takt med, at de gennemføres. Bemærk, at KLIK er et lukket system, som kræver brugernavn og password.
Læs mere om KLIK her.

Projektets postkasse
Alle er velkomne til at kontakte projektet bag Kommunernes Pensionssystem på email: socialpension@kombit.dk. Vi bestræber os på at besvare henvendelser til projektet hurtigt.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Projektleder
3268 0419