Sådan finder du information om Bibliotekernes Data og It

Her kan du få et overblik over de kanaler, KOMBIT bruger til at kommunikere på biblioteksområdet.

På denne side kan du hurtigt danne dig et overblik over de forskellige informationskanaler, som biblioteksprojekterne i KOMBIT benytter i sin kommunikation med omverdenen:

Kombit.dk/bibliotek

Bibliotekssiden, herunder Bibliotekernes Data og It (BDI), er paraplyen over FBS og FBI-siderne. Her finder du relevant information vedrørende arbejdet med biblioteksområdet i KOMBIT, som er målrettet brugere og leverandører. Her kan du bl.a. finde oversigter over de nyeste nyhedsbreve også kan du læse, hvordan projektet er organiseret i forhold til involvering af kommuner og andre relevante interessenter.

Kombit.dk/FBI

Her kan du læse om arbejdet med og baggrunden for Fælles Biblioteksinfrastruktur (FBI). Desuden kan du her finde en liste over de seneste releases på området.

Kombit.dk/FBS

Her kan du læse om arbejdet med og baggrunden for Fælles Bibliotekssystem. Denne side er primært målrettet kommuner og leverandører. Her kan du bl.a. læse om målet med og baggrunden for projektet. Desuden kan du her finde en oversigt over de seneste releases i løsningen.

Nyhedsbreve

Vi udsender ca. to gange i kvartalet et nyhedsbrev til abonnenterne af vores BDI-nyhedsbreve. Her er nyheder vedr. Fælles Bibliotekssystem og Fælles Biblioteksinfrastruktur samlet. Det kan være alt fra tips og tricks, nye releases eller nyt fra projektledelsen eller andre relevante aktører.

Du kan tilmelde dig nyheder fra Bibliotekernes Data og It på listen her.

Du finder en oversigt tidligere nyhedsbreve her.

Cicero Connect

På Cicero Connect finder du brugervejledninger, quickguides og svar på ofte stillede spørgsmål til Fælles Bibliotekssystem og Cicero Surf. Cicero Connect rummer også et community til videndeling på tværs af bibliotekerne, nyhedsbreve og release notes til Cicero/FBS og Cicero Surf. 

Du finder Cicero Connect her.

Yammer-netværk for FBS

Yammer-netværket for FBS er et lukket netværk, hvor både KOMBIT og personer fra kommunerne har mulighed for at dele informationer vedr. implementeringen af debitorintegrationen på FBS, herunder fremtidige arbejdsgange, KLIK-opgaver mv. Kun personer fra kommuner, der har tilsluttet sig FBS-projektet, og medarbejdere fra KOMBIT og Systematic er medlemmer af netværket. Hvis du eller en kollega ønsker adgang, kan du skrive en besked til bibsys@kombit.dk med navn, e-mail, titel, rolle og organisation.

Årsrapport og årsmøde

Hvert forår udkommer en fælles årsrapport for FBS og FBI. Heri kan du læse om året, der er gået og KOMBIT, leverandørerne og styregruppens forventninger til det kommende år på biblioteksområdet.

I forbindelse med udgivelsen af årsrapporten i foråret inviterer KOMBIT til et årsmøde, som er målrettet biblioteks- og skolechefer og chefer for FFU, GAEB og CFU-området. De får direkte invitation i deres indbakke.

Du finder de tidligere årsrapporter nederst på siden her.

 

Kontakt

Kommunikationskonsulent
9354 4651