Mød KOMBIT på Digitaliseringsmessen 2022

Vi står igen klar med spændende oplæg og god kaffe, når dørene slås op til dette års Digitaliseringsmesse den 29. september. Se programmet for KOMBITs scene her.

KOMBIT vil traditionen tro være at finde med en stor stand og egen scene i hal A på årets Digitaliseringsmesse, der finder sted den 29. september i Odense. Vi har sammensat et spændende program, der byder på højaktuelle oplæg, innovativ idéudvikling, virkelighedstro løsningsdemonstrationer og eksempler på anvendelse af kommunale data til beslutningsstøtte. Vi håber at kunne inspirere jer og glæder os til at snakke med jer hen over ”messens bedste kaffe” (hvis vi selv skal sige det).

Du kan her få et indblik i, hvilke aktiviteter der vil være at finde i KOMBITs område. Du finder en detaljeret beskrivelse af vores program og aktiviteter på Digitaliseringsmessens hjemmeside.

Program for KOMBIT-scenen

10.00 | Innovative løsninger til grøn energiomstilling gennem leg
v. It- og digitaliseringschef Poul Venø, Herning Kommune, og markeds- og innovationschef Inge Speiermann-Vognsen, KOMBIT

"Vi tror på, at gode hoveder sammen kan finde innovative løsninger, der udnytter data, digitalisering og viden til gavn for klimaet og den grønne omstilling". Det var afsættet for Hernings Kommunes innovationsturnering, hvor der blev udviklet grønne idéer og løsningsforslag.

10:20 | Workshop om grøn omstilling: Vi inviterer alle til en 20 min. spændende innovationsturnering, hvor du kan lade din kreativitet få frit spil
v. Jens Kastenskov og Magnus Alkil, KOMBIT

Prøv kræfter med spilbaseret idé-udvikling og innovation. KOMBIT har sat form på disse processer – og formen er et inspirerende spil.

10:40 | Hvordan kan data indgå som et aktiv ifm. kommunernes prioriteringer og beslutninger
v. Forretningschef Ina Corydon og projektleder Louise Dalby, KOMBIT

Kommunerne står i disse år overfor en række strukturelle udfordringer fx i form af strammere økonomi, manglende varme hænder og et stigende antal udsatte børn samt voksne. KOMBIT vil give eksempler på, hvor kommunerne kan finde input til en mere datadreven tilgang.

11:15 | Kort demo: Sådan kan FLIS støtte kommunerne i deres prioriteringer og beslutninger
v. Christine Halckendorff og Erik Damsted, KOMBIT

Vi viser konkrete eksempler på, hvordan FLIS kan give de kommunale beslutningstagere overblik og indsigt i kommunale data - både i egen kommune og i form af benchmark mod andre kommuner.

11:30 | KOMBITs nye udbudsstrategi
v. Markedsdirektør Poul Ditlev Christiansen og markeds- og innovationschef Inge Speiermann-Vognsen, KOMBIT

KOMBIT er, med input fra kommuner og leverandører, i fuld gang med at formulere en ny udbudsstrategi. Kom forbi og hør, hvor lang vi er nået.

12:00 | Kort demo: Sådan understøtter SAPA sagsbehandlere i bedre borgerservice og en helhedsorienteret indsats
v. Chefkonsulent Morten Balstrup, KOMBIT

Vi viser, hvordan sagsbehandlere på beskæftigelses- og ydelsesområdet kan give borgerne råd og vejledning i rettigheder og pligter samt bedrive helhedsorienteret sagsbehandling.

12:20 | Kort demo: Sådan kan FLIS støtte kommunerne i deres prioriteringer og beslutninger
v. Christine Halckendorff og Erik Damsted, KOMBIT

Vi viser konkrete eksempler på, hvordan FLIS kan give de kommunale beslutningstagere overblik og indsigt i kommunale data - både i egen kommune og i form af benchmark mod andre kommuner.

12:50 | KOMBITs initiativer om Informationssikkerhed og GDPR
v. Henriette Vignal-Schjøth (CISO) og Ann-Cathrine Thomassen (DPO), KOMBIT

I dette indlæg fortæller vi om vores aktuelle indsatser inden for Informationssikkerhed, bl.a. en ny tilsynsmodel, tværsektoriel videndeling samt et nyt online informationssikkerheds- og GDPR-univers.

13:25 | Hvorfor er SKI 02.19 vigtig for den fælleskommunale infrastruktur?
v. Jan Kjellerup og Josef Longfors, KOMBIT

I den nye SKI 02.19-rammeaftale vil KOMBIT forbedre kravene og gøre dem mere gennemskuelige. Hør mere om den nye kravmodel og understøttelse af leverandørernes tilslutning til den nye rammeaftale.

13:55 | Hvordan skaber de Fælleskommunale Datastandarder kvalitet og sammenhæng på Sundheds- og Socialområdet?
v. Sara Pointing Rasmussen og Jesper Ulm Jessen, KOMBITs Forvaltningsteam

Kom og hør, hvordan de fælleskommunale begrebsklassifikationer Fælles Sprog III (FSIII) og Fælles Faglige Begreber (FFB) styrker koordinering og samarbejde lokalt og på tværs af kommuner.

14:30 | Vi fejrer et gennemført Monopolbrud med kage og bobler
v. Peter Lykke Egelund, CEO i KOMBIT

KOMBITs CEO, Peter Lykke Egelund, fortæller om afslutningen af et af danmarkshistoriens største it-projekter – Monopolbruddet. Det skal fejres, så vi byder kommunerne på kage og bobler på KOMBITs stand.

15:00 | Workshop om kommunernes rekrutteringsudfordringer: Vi inviterer alle til en 20 min. spændende innovationsturnering, hvor du kan lade din kreativitet få frit spil
v. Jens Kastenskov og Magnus Alkil, KOMBIT

Prøv kræfter med spilbaseret idé-udvikling og innovation. KOMBIT har sat form på disse processer – og formen er et inspirerende spil.

15:30 | Kort demo: Sådan understøtter SAPA de administrative medarbejdere med mere effektive arbejdsgange
v. Chefkonsulent Morten Balstrup, KOMBIT

Vi viser, hvordan administrative medarbejdere i tandplejen, skole- og sundhedsområdet m.m. kan optimere deres arbejdsgange ift. sagsoprettelse, afsende post og indhentning af oplysninger.

Vi gør opmærksom på, at der bliver filmet og taget billeder på KOMBITs område i løbet af dagen.

Tilmelding

Har du ikke allerede tilmeldt dig messen, kan du stadig nå at gøre det her.

Vi glæder os til at se dig!

 

Kontakt

Pressechef
4060 1447