Webinar: Kom godt i gang med SFTP som datamodtager

Gennemgå de trin der er nødvendige for at du kan modtage data via SFTP på Serviceplatformen

Tid: 

17. august 2020 - 14:00 til 15:30

Sted: 

Webinaret afvikles via Teams og optages. Link til optagelsen kan rekvireres på implementering@kombit.dk.

Målgruppe: 

Den/de personer fra kommunen eller it-leverandører fx kommunens LIS-leverandører, der skal etablere IT-system og SFTP-rute for at modtage LIS dataudtræk via SF1630

Tilmelding: 

Klik på dette link for at tilmelde dig webinaret.

 

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at bruge tilmeldingsformularen, hvis man benytter Internet Explorer. I stedet kan man benytte en af følgende browsere: Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari på iOS enheder.

På dette webinar guides deltagerne trin-for-trin igennem, hvordan man opretter et IT-system i det Fælleskommunale Administrationsmodul og opretter en SFTP-rute, der gør det muligt for dig som datamodtager at få overført en datafil fra en dataafsender. På webinaret gennemgås det også, trin-for-trin, hvordan SFTP-ruten etableres med henblik på at overføre LIS dataudtræk via SF1630 fra et fagssystem som fx Kommunernes Ydelsessystem.

For at kunne oprette et IT-system, skal man have et certifikat klar.
Det anbefales, at du inden webinaret har anskaffet et certifikat. Du kan med fordel læse vejledningen 'Kom godt i gang - Certifikater'.

(Afsnit 1-3 giver introduktion til certifikater, mens afsnit 4 beskriver hvordan du får et certifikat fra NETS. Du behøver ikke læse afsnit 5-7 i vejledningen forud for webinaret)

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449