Webinar: Infrastrukturens Onboardingsprogram for kommuner

På webinaret får du overblik og indblik i Infrastrukturens Onboardingsprogram

Tid: 

27. maj 2021 - 13:00 til 16:00

Sted: 

Webinaret afvikles via Microsoft Teams.

Målgruppe: 

Webinaret er målrettet kommunale beslutningstagere og ansvarlige for udbredelse, anvendelse og nyttiggørelse af den fælleskommunale infrastruktur, herunder for indkøb via fx SKI 02.19. Målgruppen omfatter fx kommunens infrastrukturansvarlig, KOMBIT-programleder, it-/digitaliseringschef og de personer, der stiller og håndhæver krav om, at kommunens it-systemer skal integrere til den fælleskommunale infrastruktur.

Formål: At give overblik og indblik i Infrastrukturens Onboardingsprogram, der skal sikre udbredelse, anvendelse og nyttiggørelse af den fælleskommunale infrastruktur og skabe grundlaget for at den enkelte kommune kan tage stiling til egen involvering i Onboardingsprogrammet og derved sikre håndhævelse af krav om integration til den fælleskommunale infrastruktur. 

Beskrivelse af webinaret: På webinaret får du overblik og indblik i Infrastrukturens Onboardingsporogram. Kommuner med erfaring fra tilslutningsforløb af ESDH, Jobcenter og EOJ fortæller om, hvad man som pilotkommune skal være opmærksom på og hvad man opnår ved at deltage. KOMBIT understøtter og faciliterer, at kommuner med samme leverandør etablerer grundlaget for at samarbejde om onboarding, så pilotkommunen ikke står alene. 

Læs mere om Infrastrukturens Onboardingsprogram her.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449