Temadag om rammearkitekturen

KL og KOMBIT inviterer små og mellemstore it-virksomheder til en temadag om rammearkitekturen og den fælleskommunale infrastruktur.

Tid: 

9. april 2021 - 10:00 til 15:00

Sted: 

Online via Microsoft Teams

Målgruppe: 

Små og mellemstore virksomheder, der leverer eller ønsker at levere it-løsninger til det kommunale marked.

Tilmelding: 

Tilmelding foregår via dette link.
Deltagelse koster kr. 300 pr. person.

Formål og indhold

Er I en mindre eller evt. nystartet it-virksomhed?

Har I overvejet de danske kommuner som mulige kunder?

Er I interesseret i at høre, hvordan man som mindre virksomhed kan levere it-løsninger til kommunerne?

KL og KOMBIT inviterer landets små og mellemstore it-virksomheder til en temadag om rammearkitekturen og den fælleskommunale infrastruktur. De er nemlig både et vilkår for at levere it til kommunerne, og samtidig en hjælp og en genvej til det kommunale it-marked.

Rammearkitekturen er en fælles vision for alle 98 kommuner om bedre og mere sammenhængende it under fair konkurrencevilkår for kommuner og leverandører. Infrastrukturen stiller funktionalitet og data til rådighed, så kommunerne og deres it-leverandører kan stå på et fælles digitalt fundament og services når de anskaffer og udvikler ny teknologi og digitale løsninger.

På temadagen får I forretningsmæssig og strategisk indsigt i de muligheder, som rammearkitekturen og infrastrukturen giver, og I får samtidig konkret inspiration og konkret vejledning til det videre arbejde på det kommunale marked. Der vil være oplæg fra KL, KOMBIT, it-leverandører og kommunerne.

Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller på telefon 3370 3497. Øvrige spørgsmål kan rettes til informationsarkitekt, Joachim Eriksson, joe@kl.dk eller telefon 3370 3578.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9460