Kommunernes virtuelle Data- og Infrastrukturdage 2020

En dag dedikeret til at give kommuner og deres leverandører indsigt i den fælleskommunale infrastruktur.

Tid: 

7. september 2020 - 9:30 til 9. september 2020 - 12:00

Sted: 

Afvikles via Microsoft Teams

Målgruppe: 

Kommunen: it-/digitaliseringschefer, it-/digitaliseringskonsulenter, it-arkitekter, KOMBIT-programledere, infrastrukturejere/-ansvarlige

 

It-leverandøren: forretningsansvarlige, Product Owners, Key Account Managers, tekniske arkitekter og løsningsarkitekter.

Tilmelding: 

Du finder program inkl. beskrivelse af spor og tilmelding her.

 

Ved tilmeldingen bedes du tilkendegive hvilke spor og oplæg, du ønsker at deltage i. Herved hjælper du KOMBIT, så vi får det mest optimale grundlag for at afvikle professionelt og uden at støde på væsentlige tekniske begrænsninger.

 

.. og så er det i øvrigt gratis at deltage!

 

Vi glæder os til at se dig til Kommunernes virtuelle Data- og Infrastrukturdage 2020.

Dagene er dedikeret til at stille skarpt på kommunernes og leverandørernes tilslutning og anvendelse af den fælleskommunale infrastruktur – samt de muligheder og udfordringer der følger med. 

Hvordan kommer det til at foregå?
Fordi vi nu afvikler programmet virtuelt, har vi valgt at brede programmet ud over flere dage. Det har vi gjort helt bevidst, da vi dermed kan afvikle sporene et efter et, så du har mulighed for at deltage i flere spor.

Det er gratis at deltage, og det eneste det kræver, er at du tilmelder dig arrangementet, får teknisk adgang til Microsoft Teams, og har mod på at blive klogere på hvordan du kommer i gang eller videre med den fælleskommunale infrastruktur.

Vi glæder os til at se dig til Kommunernes virtuelle Data- og Infrastrukturdage 2020.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449