Kommunernes Data- og Infrastrukturdag 2020

En dag dedikeret til at give kommuner og deres leverandører indsigt i den fælleskommunale infrastruktur.

Tid: 

7. september 2020 - 9:30 til 16:00

Sted: 

NYBORG STRAND
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg

 

Målgruppe: 

Kommunen: it-/digitaliseringschefer, it-/digitaliseringskonsulenter, it-arkitekter, KOMBIT-programledere, infrastrukturejere/-ansvarlige

 

It-leverandøren: forretningsansvarlige, Product Owners, Key Account Managers, tekniske arkitekter og løsningsarkitekter.

Tilmelding: 

Du tilmelder dig via dette link

 

Ved tilmeldingen vælger du også, hvilke to (ud af de i alt otte) forløb, du ønsker at deltage i.

 

Pris for deltagelse: 1500 kr. pr. person.

 

Frist for tilmelding: den 24. august 2020

 

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at bruge tilmeldingsformularen, hvis man benytter Internet Explorer. I stedet kan man benytte en af følgende browsere: Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari på iOS enheder.

Den 7. september 2020 byder KOMBIT atter kommunerne og deres it-leverandører velkommen til Kommunernes Data- og Infrastrukturdag, som i år afholdes i Nyborg.

Dagen er dedikeret til at stille skarpt på kommunernes og leverandørernes tilslutning og anvendelse af den fælleskommunale infrastruktur – samt de muligheder og udfordringer der følger med.

Hensigten er at give indblik i- og konkrete anvisninger til, hvordan du kommer i gang og videre med de konkrete integrationer eller perspektiver om den fælleskommunale infrastruktur, som du vælger at fordybe dig i.

Dagen byder på svar, inspiration og muligheden for at udveksle erfaringer. Hver deltager har mulighed for at fordybe sig i særligt relevante temaer i form af spor, som afvikles over to omgange i løbet af dagen.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449